Kērka dikdiks

Eiropas ciltsgrāmata

Kērka dikdiki sastopami divdaļīgā areālā Āfrikas austrumos (Kenijā, Somālijā, Tanzānijā un Ugandā) un dienvidos (Angolā un Namībijā). Populācija pašlaik ir stabila. Dažos rajonos uz populāciju atsaucas medības un lauksaimniecības platību paplašināšanās, bet pašlaik šie faktori sugu būtiski neapdraud.

Aizsardzība

■ Kērka dikdika nebrīves populācijas dati no 1999. gada tiek reģistrēti Eiropas ciltsgrāmatā (ESB), to uztur Hannoveres zoodārzs Vācijā.

Atpakaļ uz sarakstu

Galerija

Šīs tīmekļa vietnes pārzinis ir Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs, elektroniskā pasta adrese: info@rigazoo.lv.

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Uzkrātās sīkdatnes var būt pieejamas arī mūsu pārbaudītiem un uzticamiem sadarbības partneriem (trešajām pusēm). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes, taču Jums jāņem vērā, ka, ja atspējosiet noteikti nepieciešamās sīkdatnes, tīmekļa vietne nevarēs darboties pilnvērtīgi. Papildus informācija šeit